Kan tillväxthormonterapi förbättra din sexdrift (libido)?

augusti 10, 2020 Av Av admin

Tillväxthormonterapi: Öka din sexuella prestanda idag

Att ha ett sunt sexuellt liv är en del av människors dagliga liv. Att ha en hälsosam sexliv är dock baserad på din sexuella prestanda. I själva verket spelar sexuella aktiviteter många funktioner i människors liv som att göra människor mer ungdomliga och minska stress.

För män ger sexuell funktion dem möjlighet att ha mer fertilitetssæd och upprätthålla en sund erektion. För kvinnor ökar det deras sexuella lust, ökar deras orgasm och får tillräckligt med smörjmedel.

Vad är hjälp med tillväxthormonterapi för sexuell prestanda?

Om du vill öka din sexuella funktion och prestanda, prova tillväxthormonterapi. Faktum är att när människor blir äldre tenderar de att sänka sina könsnivåer. Detta innebär att människor som har problem med tillväxthormon minskar sin sexuella funktion och libido. Dessutom är tillväxthormonterapin att öka människors sexuella drivkraft för att upprätthålla deras enorma sexlivssätt.

Sanningen om tillväxthormonterapi

Enligt forskning utförd av doktor Daniel Rudman ökar användningen av tillväxthormoninjektioner för människor som är sextiofem till åttioåtta år gammal sin sexuella prestanda efter att ha använt tillväxthormoninjektioner. Forskningen genomfördes med tjugofem personer i sex månader. Å andra sidan ifrågasattes dess giltighet eftersom den endast leddes till små grupper av människor (25 individer).

Enligt studien av Palm Springs påpekade de vad människor kan få av tillväxthormonterapi. Detta inkluderar att öka en persons sexuella funktion och prestanda. De genomförde studien till större grupper, vilket är tre hundra två deltagare. Resultaten av studien var enorma till och med tuffa, dess huvudfokus var inte på att utvärdera vad som kan tillväxthormonterapi ge människor.

Å andra sidan visade forskningen att terapin verkligen är sant eftersom människor som genomgår processen visar att det är en förbättring av deras sexuella funktioner och frekvens. Detta inkluderar ökning av deras erektion och att ha en mer reglerad och förbättrad menstruationscykel.

Som helhet är tillväxthormonterapi verkligen en stor och enorm hjälp för att öka en sexuell prestanda för en person. Om du vill känna samma sak med en hårdare erektion och ha fler nöjen rekommenderas tillväxthormonterapi för dig. Allt du behöver göra är att ha en för att du inte behöver oroa dig för dess effekter eftersom det faktiskt är bevisat. Har din tillväxthormonterapi nu!

Referenser

  1. https://grg51.typepad.com/steroid_nation/2008/03/review-from-sta.html
  2. https://www.fda.gov/ICECI/EnforcementActions/WarningLetters/ucm215918.htm
  3. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/j.1365-2265.2006.02676.x
  4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1463553/