Var kan jag köpa verklig tillväxthormon online?

augusti 10, 2020 Av Av admin

Varje man och varje kvinna vill se attraktiv ut i alla åldrar. Det är därför fler och fler människor vill veta om det är möjligt att köpa tillväxthormon online eller på apoteket. Naturligtvis är detta det enklaste sättet att uppnå positiva resultat och enorma effekter. Det ska noteras att somatropin är ett naturligt humant peptidhormon. Dess koncentration är olika beroende på ålder och individuella egenskaper hos organismen. Därför räcker det faktiskt att träna regelbundet för de flesta, medan andra måste köpa tillväxthormon för att uppnå liknande resultat.

Det är inte så länge sedan att människor som var engagerade i professionell sport måste köpa sådana läkemedel från den svarta marknaden, eftersom det var omöjligt att hitta dem någon annanstans. Nu har allt förändrats: det är möjligt att köp tillväxthormon online från vår butik. Om du vill köpa tillväxthormon på ett apotek, kom ihåg att detta läkemedel kräver ett medicinskt recept.

Du bör konsultera en specialist innan du börjar använda hormoner. Glöm inte att något läkemedel har ett antal kontraindikationer och biverkningar. Till exempel kan du köpa flera typer av olika läkemedel på apoteket, och alla kommer att innehålla somatropin (Growth Hormone). Detta hormon produceras aktivt i människokroppen i ung ålder (tills du är tjugofem). Därefter sjunker nivån markant. Dessutom påverkar somatropin inte bara normal människotillväxt, utan också ben och muskler. Somatropin produceras under sömn och träning. Det finns dock en kategori människor med tillväxthormonbrist. Därför kan din läkare rekommendera att köpa syntetiskt somatropin i ett specialiserat apotek för att uppnå önskad balans.

growth-hormone-8

Hormonproduktion

Konstgjordt producerat tillväxthormon användes initialt i medicinen för att påskynda tillväxten hos barn som hade problem med normal tillväxt. Efter en tid upptäckte forskare att detta hormon också hjälper till att få muskelmassa och minska fettavlagringar. Det är just av denna anledning som idrottsmän började använda den så aktivt. Men snart har tillväxthormon inkluderats i listan över förbjudna ämnen. Trots detta är syntetiska somatropin och anabola steroider särskilt populära bland kroppsbyggare, eftersom de hjälper till att bygga muskler och bli av med överflödigt fett på kortast möjliga tid.

Det är känt att i det första steget extraherades dessa beredningar från döda kroppar. Men efter ett tag förbjöds denna typ av produkter över hela världen. Nu produceras somatropin som en rekombinant form (denna form kan lätt hittas i nästan vilket apotek som helst) och syntetisk form (kemiskt producerad under laboratorieförhållanden).

Glöm inte att besöka en läkare innan du använder ett läkemedel som hjälper dig att antingen bygga muskelmassa eller bli av med överflödigt fett. Din läkare kommer i detalj att beskriva möjliga biverkningar och kontraindikationer. Glöm inte att studera instruktionerna.

Användningsinstruktioner

Det bör noteras att detta läkemedel har ett antal positiva effekter. Naturligtvis används det oftast för medicinska ändamål. Till exempel används det med framgång för att behandla barn som lider av otillräcklig hypofysfunktion. Dessutom, om du börjar ta tillväxthormon, kan du uppnå mycket goda resultat när det gäller tillväxt och muskelmassaökning. Detta läkemedel är populärt bland professionella idrottare. Det hjälper till att öka storleken på dina muskelfibrer på kortast möjliga tid, samt minskar risken för skador och stärker dina leder.

Nyligen genomförda studier har visat häpnadsväckande resultat. Tillväxthormonterapi har en positiv effekt på föryngringen av människokroppen. Därför undrar de flesta om det är möjligt att köpa eller beställa tillväxthormon på apoteket. Men det är inte så lätt att hitta somatropinpreparat, eftersom nästan 70% av läkemedlen är förfalskningar. Först och främst bör du inte köpa tillväxthormon online – det är bäst att gå till apoteket och se alla nödvändiga certifikat.

Kom ihåg att läkemedel av låg kvalitet och icke-certifierade definitivt kommer att orsaka biverkningar och som ett resultat kommer du att ha några hälsoproblem. Dessutom kan du alltid kontrollera alla nödvändiga dokument för syntetisk somatropin på apoteket.

Positiva effekter och biverkningar

Syntetisk somatropin finns på apoteket både som pulver och tabletter. Enligt de flesta experter är syntetiskt somatropin för injektioner mycket mer användbart eftersom det snabbt kommer in i blodomloppet. När det gäller tillväxthormonet som produceras i tabletter, är de flesta experter överens om att somatropin helt enkelt smälts i magen.

Men om du är redo att genomföra hela kursen, här är de resultat du kan uppnå:

 • Fysisk uthållighet. Människor som tar tillväxthormon noterar att de har mer energi, muskelton och uthållighet.
 • Tillväxthormonterapi hjälper till att stärka ben och förbättra hårtillväxten.
 • Resultatet av hudföryngring. Det är en märkbar förbättring av hudens struktur.
 • Tillväxthormonterapi har en betydande effekt på humörsvängningar. Det hjälper till att förbättra humöret och minska stress.
 • Läkemedlet hjälper till att normalisera ämnesomsättningen och kolesterolnivån.
 • Tillväxthormonbehandling orsakar förändringar i subkutant fettinnehåll.
 • Läkemedlet hjälper till att stärka immuniteten.

Tillväxthormon och kosttillskott gör det möjligt för idrottare att återhämta sig snabbare efter träning eller trauma. Tillväxthormon förbättrar också syntesen av muskelproteiner, hjälper till att bygga muskelmassa, minska kroppsvikt och öka uthålligheten. Tillväxthormon hjälper bland annat att bromsa åldersrelaterade processer, öka immuniteten och förebygga vissa sjukdomar.

Listan ovan med positiva effekter är mycket imponerande. Glöm dock inte att något läkemedel också kan orsaka oönskade biverkningar. Därför måste du först läsa listan över möjliga biverkningar innan du börjar tillväxthormonbehandling.

Det räcker för att sluta ta läkemedlet för att bli av med biverkningar som svullnad, högt blodtryck, högt blodsocker och kolesterol, migrän, muskelsvaghet samt störningar i sköldkörteln. Följande biverkningar är också förknippade med somatropin: svaghet, trötthet, gynekomasti, svullnad i synsnerven, pankreatit (buksmärta, illamående, kräkningar), hörselnedsättning, smärta i låret och knäet, skoliogprogression. Använd inte syntetisk somatropin under långa perioder, eftersom det kan provocera ny brosktillväxt.

Det bör noteras att kvinnor som bedriver yrkesidrott lider av sådana förändringar oftare. Det ser faktiskt inte så attraktivt ut. Dessutom ökar en överdos risken för cancer och diabetes. Akut överdos kan först leda till hypoglykemi och sedan till hyperglykemi. Långvarig överdos kommer att leda till tecken och symtom på överdriven produktion av tillväxthormon – akromegali eller gigantism, samt hypotyreos och låga nivåer av kortisol. Därför bör du diskutera fördelarna med tillväxthormonterapi med din läkare.

Det finns flera effektiva metoder för att öka produktionen av tillväxthormon. Först bör du få tillräckligt med sömn av kvalitet (minst 8 timmar). För det andra, gör fysiska övningar regelbundet (antingen i gymmet eller hemma). För det tredje, ät inte rätt innan du lägger dig. Denna skadliga vana leder till feta avlagringar. Slutligen kan du dessutom använda olika somatropin-stimulantia – aminosyror, glycin eller glutamin. Följ alla rekommendationerna för att ha normala tillväxthormonnivåer.

Referenser

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3079864/
 2. https://medicalxpress.com/news/2007-01-proof-growth-hormone-therapy-longer.html
 3. https://quackwatch.org/related/hgh/
 4. http://www.chicken.org.au/media-releases/
 5. https://science.sciencemag.org/content/125/3253/884